Om oss

Vår historia

Vi grundades 2001 och är en kvalitetsfokuserad branschledare när det gäller att leverera svåra att hitta, lång ledtid, uttjänta (EOL) och föråldrade elektroniska komponenter. Vår kvalitetssäkringsavdelning och våra egna laboratorier har erkänts som en av branschledarna för vårt program för att motverka förfalskningar. Kontrollprocessen som vi följer för alla produkter baseras på gällande industristandarder.

Efter att ha arbetat i den oberoende elektroniska komponentindustrin i flera år insåg vår VD - JC Lee att många oberoende distributörer brydde sig mer om bottenlinjen än komponentens kvalitet eller kundtillfredsställelse. År 2000 såg JC Lee det omedelbara behovet av en kunddriven oberoende leverantör och genom visionen skapade han en distributör som kunde fokusera på kundernas behov samtidigt som han placerade kvalitet och kundnöjdhet. Efter några års distribution av en liten nisch av komponenter utvidgade JC Lee vår produktlinje och började lagra, köpa och distribuera hundratals komponenter till kunder över hela världen.

företagsprofil

Vi är en oberoende distributör av elektroniska komponenter, som har åtagit sig att integrera distributionstjänster för elektroniska komponenter från världens kända varumärken. Grundades i november 2010 med huvudkontor i Hong Kong. Vi har också logistiklager i Hong Kong och Tai Wan.

Vårt företag kännetecknas av högkvalitativt elitlag och vårt företags verksamhet har spridit mer än 30 länder i alla regioner i världen. Uppströmskanalen är rik på originaltillverkare och auktoriserade ombud. Nedströmskanalerna har platsresurser, vilket gör delningen av lagerinformation till verklighet och vi har den senaste och mest värdefulla marknadsinformationen.

Våra produkter och tjänster är involverade i alla områden inom elektronikindustrin, inklusive militär-, fordons-, medicinsk, konsumentelektronik, industriell kontroll, sakernas internet, ny energi och kommunikation etc. Vi kan tillhandahålla tjänster för kunder inom alla områden, t.ex. intelligent distribution, kostnadsminskning, konsulttjänster för efterfrågan, kvalitetshantering, information på platsmarknadsinformation, integrationstjänster och återvinning av lager.

Med principen om \"integritetsbaserad, kundorienterad, kvalitetsorienterad, prisinriktad, serviceinriktad utveckling\" kommer vi att göra vårt bästa för att förse våra kunder med de bästa produkterna och tjänsterna.

Vi kommer att fortsätta förbättra företagets försäljningsnätverk runt om i världen, skapa verkligt och bestående värde för kunderna och skapa möjligheter för anställda som kan hjälpa dem att utvecklas kontinuerligt. Vi hoppas verkligen att vi kan vara din bästa partner när det gäller distribution av komponenter!